Sončna elektrarna za boljšo prihodnost

Sončna elektrarna za boljšo prihodnost

Sončna elektrarna je odličen način za trajnostno in čisto pridobivanje električne energije. Projekt GEN-I Sonce, ki ga je zasnoval eden največjih ponudnikov električne energije pri nas, pa je vrhunska priložnost, da Sonce posveti tudi v vaš dom. GEN-I svojim odjemalcem omogoča postavitev lastne sončne elektrarne za samooskrbo z električno energijo. Svojim ponudnikom ponujajo celostno rešitev – od zasnove projekta, postavitve s pomočjo sestavnih delov vrhunske kvalitete, pa vse do izvedbe s strani najboljših strokovnjakov. Ker je sončna elektrarna trajnostna naložba v prihodnost, vam omogočijo tudi njim lastne oblike financiranja. Tako se naložba v pridobivanje lastne elektrike ne zdi več nedosegljiv projekt. Zato si tudi vi dovolite izkoristiti neverjetno moč Sonca.

Domača elektrarna za energetsko varno prihodnost

Cene na trgu različnih energentov rastejo v nebo in popolnoma upravičeno lahko trdimo, da je dostopnost energetike v prihodnosti pod velikim vprašajem. Nočemo vas strašiti, prav pa je, da začnemo vsi skupaj iskati boljše in trajnostne rešitve. Trenutno ena najboljših alternativ na tržišču je zagotovo sončna elektrarna. Ta vam namreč omogoča, da popolnoma brezplačno pridobivate lastno elektriko, s katero nato napajate celotno domovanje. Lastna domača elektrarna vam omogoča kar 75% prihranek na računu za elektriko. Ne glede na to, kako visoko bodo zrasle cene elektrike, boste zaradi sončne elektrarne lahko popolnoma mirni in  varni pred visokimi zneski na položnicah.

Z izgradnjo sončne elektrarne boste investirali v lastno prihodnost. Če je še pred leti sončna elektrarna bila dosegljiva le tistim bolj premožnim, danes temu ni več tako. Ker gre za naravi prijazen način pridobivanja električne energije, lahko za njeno postavitev pridobite subvencijo iz posebnega EKO sklada. Tako kot vso ostalo dokumentacijo, tudi subvencijo za vas uredi GEN-I. Če temu dodamo še njihovo sedemletno brezobrestno financiranje ali kredit za obdobje petnajstih let, boste svojo sončno elektrarno lahko uporabljali že zelo kmalu. Svojo sončno elektrarno le še primerno zavarujete in tako postanete energetski neodvisneži.