Jumbo plakati vedno pritegnejo pozornost

Jumbo plakati vedno pritegnejo pozornost

Iščete nove načine oglaševanje? Se vam je prodaja zaustavila ali celo upadla? Se vam zdi, da kljub različnim oblikam promocije ljudje še vedno ne vedo za vas? Potem so jumbo plakati prava rešitev za vas! Velikoformatni tisk in druge prednosti teh plakatov bodo zagotovo povečale vašo prodajo, kar boste opazili že po par tednih.

Jumbo plakati so gotovo ena izmed boljši možnosti oglaševanja. Ker so postavljeni na strateških točkah ob cestah, mestnih vpadnicah in križiščih, je praktično nemogoče, da jih ljudje ne bi opazili. A ker med vožnjo nimamo veliko časa, da bi brali, kaj vse piše na plakatih, je pomembno predvsem to, da v tistih nekaj sekundah vzbudimo kupčevo zanimanje. To dosežemo z bombastičnimi in humornimi besedami ali slogani, ki se bodo ljudem gotovo vtisnili v spomin. Pri tisku jumbo plakatov bodite kar se da minimalistični (kar se besedila tiče). Nanje ne rabite napisati vseh informacij, saj bo to kupce prej odvrnilo oziroma med vožnjo sploh ne bodo imeli časa vsega prebrati in tako ne boste ničesar dosegli. Raje dajte le par besed in ikono ali naslov vašega podjetja, da bodo ljudje vedeli, kdo to oglašuje. Če jih bo vaš oglas pritegnil, bodo že sami šli na vašo spletno stran ali v fizično trgovino in se tam podrobneje pozanimali o vsem. Poigrajte se z barvami, različnimi velikostmi črk in besednimi igrami – to vedno pritegne pozornost ljudi, tudi če trdijo, da jih oglasi ne zanimajo.

Jumbo plakati omogočajo hitro in enostavno oglaševanje, ki doseže zelo širok spekter ljudi. Vsak, ki se bo peljal mimo, bo oglas gotovo opazil in morda bo to odločilen korak, da začne koristiti vaše storitve. Poskrbeti morate le, da bodo vaše storitve in izdelki res kvalitetni, da boste te nove stranke tudi obdržali. Če bodo imeli slabo izkušnjo, bodo namreč odšli in potem vam tudi ti plakati ne bodo ravno veliko pomagali.