BARVANJE STREHE, NAJBOLJŠA REŠITEV ZA OBNOVO

BARVANJE STREHE, NAJBOLJŠA REŠITEV ZA OBNOVO

Barvanje strehe je že dolgo časa uveljavljena panoga na področju sistemskih rešitev za obnovo strešnih kritin, a pri nas večini ljudi še ni poznana. Podjetje IZIPAINT je eno izmed redkih podjetji, ki se je specializiralo za to dejavnost. Glavni cilji podjetja so usmerjeni k dolgotrajnim tehnološkim rešitvam pri obnovi streh z uporabo najkvalitetnejših zaščitnih premazov, ki so na trgu.

Barvanje strehe je tako iz leta v leto bolj popularno, saj je končni učinek barvanja odličen. Sam postopek izvajanja del je zelo enostaven in iz vidika do stranke prijazen. Delo se v povprečju opravi v zgolj dveh dneh. Postopek se prične z visokotlačnim čiščenjem strehe pri katerem površinsko operemo vse nečistoče, mahove, lišaje, ki se skozi leta nabirajo na površini strehe. Barvanje strehe ni le zgolj povezano z zaščitnimi premazi, ampak velik poudarek pri tem je tudi na čiščenju površine. To je celo ključnega pomena za dobro opravljeno delo. V primeru, da je površina slabo pripravljena in očiščena se lahko hitro pojavijo napake, zato je v tem primeru bolje delo prepustiti strokovnjakom. Barvanje strehe temelji na površinski zaščiti, za kar so pri tem uporabljeni prav posebni premazi. Najprej je ključnega pomena, da se streha še globinsko očisti, za kar se uporabi univerzalno čistilo za globinsko čiščenje strešne površine. Nato sledita še dava premazna sredstva. Barvanje strehe sestavljata temeljni premaz, ki prodre v pore materiala in streho globinsko zaščiti in drugi sloj premaza, ki je površinski in streho varuje pred zunanjimi vplivi.

Barvanje strehe je ena izmed najboljših rešitev za dolgotrajno

Barvanje strehe

obnovo saj s tem lahko prihranite veliko časa in denarja, ki ga bi drugače porabili za zamenjavo strešne kritine. Tako lahko z zamenjavo strešne kritine počakate tudi do 20 let. Vsak, ki misli, da je njegova streha potrebna zamenjave, ker je barva zbledela oziroma se na njej nabirajo nečistoče, je zanj to prava rešitev.