Udobne in modne sedežne garniture

Sedežne garniture so srce dnevne sobe, zato je pri izbiri pomembna njihova udobnost, kakovost ter estetski izgled. Prava izbira so unikatne sedežne garniture Kopač. Narejene so po meri in željah vsakega posameznika tako da vam bodo res v veselje in ponos. Vsak prostor je drugačen od drugega in tudi želje posameznika so različne. Prav zato izberite sedežne garniture Kopač, kjer boste lahko izbirali med različnimi oblikami, višinami ter širinami sedežne garniture, na izbiro pa imate tudi preko dvesto barv kakovostnega usnja.

Sedežne garniture

V ponudbi imajo tudi mikrotkanine in samočistilno blago. Slednje je posebna zaščita za sedežne garniture, ki prepreči madežem vpijanje v tkanino. Očistite jih zelo enostavno z uporabo vode in krpice in tako dlje ostanejo lepe.

Sedežne garniture Kopač imajo prav vse pet let garancije na zgornji del, ter deset let na ogrodje. Ker so to kakovostne sedežne garniture, se večkrat zgodi da je potrebno po več letih le zamenjati prevleko, kar je finančno ugodnejše kot menjava celotne garniture. Vsaka sedežna garnitura se prilagodi prostoru. Pomembno je, da s pravo izbiro barv in oblike poudarite posebnosti prostora in jih uskladite z ostalim pohištvom. Sedežne garniture si lahko izberete v umirjenih barvah in jih nato dopolnite z različnimi dodatki, kot so barvne blazine ali pregrinjala. Ti ne bodo imeli samo estetske funkcije, ampak jih boste v hladnejših večerih lahko uporabljali. Pred izbiro sedežne garniture je potrebo dobro premeriti prostor. Garnitura ga mora lepo zapolniti in dopolniti kot celoto. Ker je to po navadi osrednji kos dnevne sobe, naj bo garnitura udobna ter privlačna na oko. Dnevna soba je kraj za druženje in počitek. Sedežna garnitura naj služi tako estetskemu videzu prostora kot tudi funkcionalnosti. Sedežne garniture Kopač vam nudijo prav to; posebne ter udobne garniture. Pokažite svojo kreativnost in unikatnost in izberite sedežno garnituro po svojih željah.