Garažna vrata po meri

Garažna vrata po meri

Pri zunanjem izgledu hiše, tako stare kot nove, veliko prispevajo tudi garažna vrata. Predstavljajo dolgoročno investicijo, ki jo moramo skrbno načrtovati. Ščitijo naš dom in premoženje, preprečujejo prevelike izgube toplote, se pravi energije, ki jo rabimo za ogrevanje. Vsekakor nam kvalitetna garažna vrata nudijo udobje in varnost. Z dobrimi garažnimi vrati lahko privarčujemo kar nekaj denarja. Večina se s temi prednostmi ne ukvarja prav dosti, ker veliko stvari izbiramo glede na izgled. Tudi garažna vrata lahko izbiramo glede na tip, barvo in teksturo.

Različni proizvajalci ponujajo različne tipe vrat, barvne in teksturne izvedbe, da bi kupci lažje uskladili garažna vrata s celotnim izgledom hiše. Pri vgradnji novih garažnih vrat je pomemben vidik tudi sama izvedba. Da ne bi imeli dodatnih večjih gradbenih del, ki dodatno podražijo vgradnjo garažnih vrat, so garažna vrata narejena po meri, najboljša izbira. Odpirajo se navpično navzgor in s svojim položajem ne ovirajo prostora v garaži in pred njo. Tudi ni pomembna oblika odprtine, ker so garažna vrata primerna za vsako obliko odprtine. Mehanizem, pogon za dvigovanje in spuščanje garažnih vrat upravljamo s pritiskom na gumb. Delovanje je zelo tiho. Garažna vrata odlikuje visoka kakovost, vgrajen imajo varnostni sistem, ki zaznava ovire pod vrati, materiali so vrhunski ter odporni na udarce in poškodbe. Če želimo, lahko vgradimo garažna vrata, ki imajo še dodatno vratno krilo. Lega vratnega krila je poljubna. Tečaji osebnega prehoda, vratnega krila so skriti in barva okvirja je v barvi garažnih vrat. Montaža garažnih vrat in dvižnega sistema je hitra in enostavna. Za delovanje sistema porabi zelo malo električne energije.

Kupec si vsekakor mora vzeti čas in dobro preučiti vso ponudbo na tržišču, kajti garažna vrata so zelo pomemben element stavbnega pohištva, ki ga vgradimo za daljše časovno obdobje. Sigurno boste našli cenovno izjemno ugodno ponudbo.