Zakaj je zbiralnik deževnice 5000l koristen za vas

Zakaj je zbiralnik deževnice 5000l koristen za vas

Zbiralnik deževnice 5000l je idealen za shranjevanje vode za gospodinjstvo in majhna podeželska posestva. Zbiralnik deževnice 5000l je eden od najbolj priljubljenih tankov in to upravičeno. Vodo iz tega 5.000-litrskega rezervoarja za vodo lahko uporabite za različne namene, vključno z zalivanjem na vašem vrtu ali za umivanje hišnih ljubljenčkov ter po vsem domu za prhe, stranišča, pomivalne in pralne stroje. Ali ste vedeli, da pralni stroj s sprednjim polnjenjem v povprečju porabi 80 litrov vode na eno polnjenje, pralni stroj z zgornjim polnjenjem pa povprečno 100 litrov na polnjenje? Zdaj je čas, da nabavite svoj rezervoar, da boste lahko začeli zbirati deževnico in jo shranjevati za uporabo v gospodinjstvu.

 zbiralnik deževnice 5000l

Zbiralnik deževnice 5000l je idealen za postavitev ob steno hiše ali starega stanovanja za zajemanje deževnice za uporabo na vrtu ali v gospodinjstvu, kot so stranišča in pralnice. Z nakupom rezervoarja so priloženi 25 mm krogelni ventil, cedilo za listje. Dovod opremljen s cedilom za listje je na sredini rezervoarja. Prelivi so oblikovani v rezervoar na vrhu vsakega konca. 25 mm medeninasta odprtina je vlita na oba konca rezervoarja v višini gležnja. To omogoča pritrditev krogelnega ventila/črpalke v skladu z vašimi zahtevami. Izhodi in prelivi so zatesnjeni, vendar jih je mogoče izvrtati na zahtevo ob naročilu ali z žago za luknje. Spajanje dveh ali več rezervoarjev skupaj je preprosto z uporabo prilagodljivega sklopka in dodaten 25 mm krogelni ventil za priključitev na črpalko.

Zbiralnik deževnice 5000l je izdelan iz 100-odstotnega polietilena za živila in ima dolgoletno garancijo. Kakovosten in trajnosten zbiralnik deževnice 5000l vam bo omogočil, da boste bistveno prihranili na stroških za vodo in se vam bo položnica drastično zmanjšala. Lahko pa nabavite rezervoar, ki je primeren za pitno vodo in se povsem oskrbite sami z vodo in niste več odvisni od sistema. Tako se vam ne bo treba nikoli bati, da bi ostali brez vode ali, da bi bila nekakovostna. Vaše življenje bo tako kakovostno ter cenejše in udobnejše. Ne bo vam treba skrbeti za rastline in trepeti suše. Kateri rezervoar je za vas najbolj primeren, vam bo povedal mojster glede na vaše potrebe in glede na teren, kamor bodo rezervoar tudi vgradili, zato pokličite zdaj.