Transparenti

Transparenti

Ste zainteresirani v oglaševanju? Preglejte ponudbo za izdelavo transparentov pri podjetju Magma – medijska agencija.

Magma vam ponuja različne storitve, med njimi pa so tudi transparenti, tisk in izdelava transparentov, tisk na cerado ter izdelava cerad. Podjetje vam nudi hitre ter ugodne storitve.

Tiskajo transparente vseh vrst ter dimenzij, kot so čezcestni transparenti, dvostranski, reklamni, promocijski npr. zabave, veselice, dogodke in podobno.

Tisk podjetje opravlja z najbolj sodobnimi tiskalniki in preverjeni programski opremi s stalnim nadzorovanjem njihovih strokovnjakov.

Kaj pa cena? Za večje kvadrature velja 12€/m2, za manjše kvadrature pa je cena odvisna od zahtevnosti naročila, če vas zanima točna cena, pa lahko na spletni strani podjetja oddate povpraševanje.

Material transparentov je lahko PVC ali mash platno. Izberete lahko tudi opcijo ojačanih robov ter se odločate med široko izbiro barv vašega transparenta. Poljubno izberete enostranskim ali dvostranskim tiskom, vsem vašim željam pa se podjetje čim bolj prilagodi. Zaradi posebne tehnike tiskanja je tisk dolgoročen ter odporen na vremenske razmere.

Podjetje s svojo konkurenco na trgu tekmuje s prijaznostjo, široko ponudbo, kvaliteto, fleksibilnostjo ter hitrim in seveda cenovno ugodnim delom. Vedno so vam na voljo ter pripravljeni odgovoriti na kakršna koli vprašanja imate.

Prav tako se podjetje ukvarja s še več različnimi storitvami kot so billboardi, digitalni marketing, reklamne table, letaki, plakati, majice, nalepke, zloženke, koledarji, vabila, city light plakati, nalepke za avto, grafično oblikovanje ter seveda transparenti.

Zakaj izbrati Magma? Nudijo vam celotne medijske kampanje, oglaševanje ob avtocestah, zunanje oglaševanje, oglaševanje na spletnem mediju NaDLANI, spletno oglaševanje, oglaševanje v časopisih ter hitro tiskanje ter kreativno oblikovanje.

Podjetje prav tako sodeluje z veliko uspešnimi ter znanimi podjetji. Oglašuje po vsej Slovenji ter zagotavlja uspeh vaši oglaševalski kampanji.