Kvalitetna pametna ura

Dan danes  ura ni več tu za prikaz časa pač pa ima še mnogo več funkcij. Pametna ura ponuja funkcije kot so snemanje, merjenje pulza, prenos datotek, opozarjanje na mnoge stvari. Pametna ura je postala že pravi mali računalnik, ki ga imamo vedno s seboj in nam pomaga pri vsakdanjih opravilih. Pametna ura nudi mnogo možnosti zato jo lahko s seboj nosimo prav povsod. Žal za enkrat pametne ure še niso popolnoma vodoodporne zato z njimi ne moremo plavati.

Pametna ura ima mnogo funkcij katere je potrebno poznati drugače jih ne bomo mogli uporabljati. Te ure so priljubljene predvsem med mladimi saj ponujajo možnost goljufanja pri izpitu ker si lahko na nje shranijo različne slike snovi in jih na izpitu zgolj neopazno prepišejo. To povzroča preglavice veliko profesorjem, ki zato ne morejo realno oceniti znanja nekega študenta ali dijaka. Tej pa se seveda ne zavedajo da s tem škodujejo sebi in ne profesorju.

pametna ura

Če kupujete izdelek pametna ura boste za dobavo v splošnem čakali od dveh do petih dni odvisno kje boste svojo pametno uro naročili. Na vse tovrstne ure prodajalci nudijo garancijski rok in sicer eno letni. Po tem času pa boste morali popravilo ure plačati iz svojega žepa kar pa seveda ni poceni. Pametna ura sicer zagotavlja mnogo funkcij vendar je v primeru z telefonom ali računalnikom še vedno manj zmogljiva zato boste morali za kakšne večje zadeve uporabiti računalnik.

Res je da pametna ura ponuja moderen dizajn in zgleda dobro na roki vendar po našem mnenju ni vredna nakupa saj ne ponuja dovolj za to ceno za katero se prodaja. Pametna ura je sicer primerna za moške in ženske in mlajše vendar je cena, ki se giblje okoli 80 € previsoka za uporabnost, ki jo ta ura ponuja.