Odstranjevanje znamenj na obrazu pod okriljem strokovnjakov

Lahko opazimo, da ima kar nekaj ljudi precej vidnih znamenj, ki se lahko nahajajo na njihovih obrazih. V podjetju Dermacenter so specializirani za odstranjevanje vseh vrst znamenj na telesu. To za nekatere ne predstavlja prva nobenega problema z estetskega vidika, saj menijo, da jim določeno znamenje celo pomaga do lepšega in bolj posebnega videza. Kljub temu pa je potrebno na to gledati tudi nekoliko bolj racionalno.

Sčasoma se naše znamenje na obrazu lahko poveča in obstaja nevarnost, da bi se lahko iz njega razvila kaka nevarna bolezen. Zato je najbolje, da se velikih in nekoliko bolj problematičnih znamenj znebimo na primeren način. Odstranjevanje znamenj na obrazu in tudi po drugih delih telesa mora biti nujno zaupano strokovnjaku.

Odstranjevanje znamenj na obrazu

Odstranjevanje znamenja brez anestezije

Odstranjevanje znamenj na obrazu s pomočjo laserja lahko poteka brez anestezije. Manjša znamenja se najpogosteje odstranijo brez uporabe igel, naša koža se pri tem anestezira z mrzlim zrakom. V takem primeru odstranjevanja našega znamenja z obraza alu drugih predelov nikakor ne čutimo. Če pa se kljub temu zgodi, da bi bolečino morda občutili, pa nam strokovnjaki vnesejo lokalni anestetik, na našo željo se lahko uporabi tudi sistem brez igle.

Po odstranitvi našega znamenja z obraza nam strokovnjaki nalepijo vodoodporni obliž. Tega lahko odstranimo čez nekaj dni, ko se naredi krasta. Za slednjo je značilno, da odpade v nekaj dneh do enega tedna. V tem času pa lahko povsem normalno opravljamo vse tiste dejavnosti. Pri tem mislimo tudi na umivanje ter na vse športne aktivnosti.