Kako očistiti dojenčkovo dudo

Vsaka mama ve, da so otroci do enega leta izredno občutljivi in podvrženi raznim boleznim in okužbam, ker imajo razmeroma še zelo šibek imunski sistem. Zato je naloga, vsakega starša, da se otroka zaščiti pred to nevarnostjo, saj so težje oblike bolezni za dojenčke, ki so zelo šibki, izredno nevarne.

čiščenje dude

Nevarnost okužbe in bolezni je povsod, zato je pametno, da otrokove pripomočke in njihove prostore redno steriliziramo. Ena izmed glavnih stvari, ki bi morala biti sterilizirana redno je vsekakor duda. Duda, je izredno privlačna za bacile in bakterije, ker ima neko vlažno in toplo okolje, kar pa bakterijam izredno odgovarja.

Problem pri dudi je tudi, da jo otrok velikokrat vrže na tla. V takem primeru naj bi bila duda sterilizirana vedno. Za to je idealen sterilizator za dude, ki uniči nevarne bacile in tako zaščiti otroka pred užitjem le teh in tko je manj nevarnosti, da bi otrok zaradi tega zbolel. Obstaja veliko različnih sterilizatorjev, večina je v obliki električnih parilnikov, ki so izredno učinkoviti, ampak zahtevajo dostop elektrike, kar pa velikokrat ni možno, dude pa bi morali sterilizirati na vsakem koraku. Za to je Milton razvil mini prenosni sterilizator za dude, ki omogoča maksimalno zaščito pred infekcijami na vsakem koraku.

Izredno priročno je, ker ga lahko uporabljate na poti, na sprehodu, na potovanju, med nakupovanjem, skratka povsod. Vse kar je potrebno je, da imate mini sterilizator za dude, mini sterilizacijsko tableto in vodo. Vsebina pa naj bi ostala v sterilizatorju sterilna še 24ur.